Rhodos, het eiland dat al je dromen waar maakt..
Door: KauF
Blijf op de hoogte en volg Dave
20 Augustus 2008 | Griekenland, Athene
Hier weer even een berichtje vanuit Rhodos, waar de zon nog steeds schijnt. Nog steeds geen druppeltje regen gezien, en het strand blijft aantrekkelijk. Maar op dit moment even niet. Ik zit voor de derde dag achter elkaar in het internetcafe op de hoek. Je kan het genaaid noemen of gewoonweg domme pech, maar dave is nog niet afgestudeerd. De vlag hing thuis al uit, de taart was aangesneden en iedereen was blij. Helaas dacht INHOLLAND daar anders over en verblijde mij daarom met een extra opdracht. Deze inplaats van een net niet gehaald laatste tentamen. Inmiddels krijg het essay over 'money-and long term interest rate in the euro area' enig vorm, dit mag ook wel want de deadline is vanacht om 12 uur. Maar zoals het er nu voorstaat krijg ik het gewoon af en studeer ik dus gewoon 1 september af.. Hierover later meer!
Nu even genoeg over school, want Rhodos bevalt nog steeds enorm. De laatste 2 weken is er dan ook weer genoeg gebeurd. Er is afscheid genomen van bijna al het personeel van de Orangespot. Het seizoen is al ruim een week over, het zijn vooral stelletjes en wat verdwaalde groepen die dachten dat Rhodos eind augustus nog steeds los ging. Helaas is dit niet zo, de Orangespot is opgedeeld in 2 delen, Znapps en Psycho. Het club gedeelte gaat vaak al niet eens meer open omdat er gewoonweg te weinig mensen op straat zijn. Was toch wel weer jammer om afscheid te nemen, omdat je hier, net als in Zweden heel intens met elkaar omgaat. Gelukkig is Groningen waar de meeste vandaan komen niet zover, een bezoekje aan de 3 gezusters staat dan ook zeker nog op de planning.
Verder ben ik een paar dagen ziek geweest, al de drank, het weinig eten en de onregelmatige nachtrust werd even te veel. Ik kreeg gelukkig van de baas alle tijd om te herstellen en gelukkig na 2 avondjes rust was ik er alweer. Hieropvolgend hebben ik en Joeri maar besloten om echt is wat te ondernemen op Rhodos. We liggen veelal op bed of op het strand, maar het werd nu tijd voor wat anders. Zodoende hebben we ieder een quad gehuurd en zijn we via het wel bekende Lindos naar de andere kant van het eiland gereden. Heerlijke dag gehad, veel gezien, als gekke de griekse snelweg onveilig gemaakt, mooie plaatsje geschoten en ook nog wat paadjes of the road gepakt. De foto's zeggen genoeg, helaas krijg ik deze niet op mijn site vanaf hier. Vooral waar de twee zeeen bij elkaar komen op het meest zuidelijk puntje van het eiland hebben de quad's het zwaar te verduren gehad.
Ook zijn we samen met de meiden van Gogo op een echte relaxingcruise mee geweest. Oftewel, beetje chillen, muziekje erbij, champagne duiken, heel veel keer je laten insmeren en lekker koude amsteltjes drinken. Alweer een topdag.
De dag hierna zijn we voor de tweede maal naar het Waterpark geweest. Het Waterpark van Rhodos is zeker een aanrader, de Corona's en de broodjes hotdog smaker er heerlijk en ook de glijbanen doen het goed...
Tevens is mijn scooter nog een aantal dagen ingenomen... Ik zal de reden daarvoor maar in het midden laten... :D Inmiddels heb ik mijn racemonster weer terug, en race ik op dit moment op mijn rode ferrari iedere dag weer rond in Rhodos-stad. Morgen breekt mijn laatste week alweer aan op Rhodos. Ik zie er eigelijk best wel tegen op om terug te komen. Ik hoor dat het weer in Nederland met de dag slechter wordt, en vanaf 1 september slaat mij leven helemaal drastisch om, een vaste baan. Gelukkig zit aan ieder nadeel ze voordeel, en stiekem kijk er ook best naar uit om straks in mijn eigen bedrijfsauto alle studentensteden af te gaan.
Het aantal verhalen wat toch echt niet op mijn blog mag worden geplaats neemt met de dag toe, dus er blijft gelukkig nog genoeg verhalen over voor als ik straks terug ben in Nederland.
Ik hou het voor nu weer even gezien. Als het goed is ben ik met de kermis gewoon weer precent in bar Nicks. Ik spreek jullie dus allemaal gauw weer.
Dikke kus vanuit het leuke Rhodos.
Dave
20 Augustus 2008 - 17:22
Kelly:
Hey dave!!!
nou zo te horen vermaak jij je nog prima daar!! je heb er weer toffe verhaaltjes op gezet!!nou geniet van je laatste dagen!! Xx -
22 Augustus 2008 - 18:17
Simon Ruig:
he dave, de verhalen zijn nog steeds jaloers makend. en als je naar groningen ga, vergeet mij dan niet effe te bellen.
zie je volgende week op de kermis om de rest van de verhalen te horen. maak er nog wat van in je laatste week. mzzl -
23 Augustus 2008 - 18:17
Rino:
lache man om t te lezen!! je maakt wel weeer tering veel mee daar! zie je vast wel met de kermis!! laterzz -
26 Augustus 2008 - 15:22
Meules:
nou kauf het zal wel een knal geven met de kermis. ik was natuurlijk nog na mysteryland noh dat was echt legendarisch. de dag daarna was het minder omdat we verloren met de voetbal een kansloze 6 1 naja die gasten konden pittig sturen, dit weekend kermis moeten we om 12 uur voetballen welke lul dat nou weer geregeld heeft. maakt niet uit want ik heb tog last van me lies dus kan waarschijnlijk niet eens mee doen. en over een paar weken weer floor. drukke tijden. zie je binnen kort weer :D dikke kus je buddy meul
06 November 2008 - 13:03
Sander:
Hey gast, ik ben die gozer van de safari's. Ben nu ook weer vijf dagen terug. Balen om terug te zijn maar er is nie echt een reden om op Rhodos te blijven. Barst. was echt helemaal uitgestorven, vele hotels en restaurant sloten hun deuren. Kortom reden om te gaan.
mail me ff op sandervleugel@hotmail.com
gr.