Aankomst 2009!
Door: KauF
Blijf op de hoogte en volg Dave
30 Juni 2009 | Griekenland, Athene
Vanuit het zonovergoten Griekenland hier mijn eerste bericht!
Ik zit hier nu drie dagen en ben gelukkig tot de conclusie gekomen dat er ten opzichten van vorig jaar niets is veranderd. De zon is nog steeds vel en heerlijk warm. Mijn appartament is nog steeds crappy en het barst er van de kakkerlakken. Je kunt nog steeds heerlijk eten bij Jacks, en ook de broodjes zijn nog super bij Swetco's.
En misschien nog wel het belangrijkste, de Scandinavische vrouwen zijn nog steeds beeldschoon. Zweeds, Noors of Deens het maakt niets uit, blond, slank, wel gevormd en allemaal dragen ze enkel van die schattige jurkjes...
Nadat ik afgelopen vrijdag nog een leuk afscheidsfeestje vierde ter eren van mijn afscheid en verjaardag natuurlijk was het tijd om in te pakken. Helaas werd dit mij wat lastig gemaakt door de kater die ik aan de avond ervoor heb overgehouden. Er was ruim 40 man en de Amstelletjes vlogen erin. Toen ik te horen kreeg dat men op de rijd mee kon genieten van de Partyanimals was mijn avond compleet. En dat ritje in de BMW deed daar natuurlijk nog een schepje bovenop. Jongens en iedereen bedankt voor de leuke avond. Ga jullie zeker missen... En jullie weten het is slechts 3 1/2 uur vliegen..
Maar verder hier niets te klagen. Na de perfecte vlucht, taxi rit, bagage drop off, scooterrit naar het strand, kon ik toch echt binnen twee uur mijn eerste duik nemen. Inmiddels beschik ik ook zelf over een knal geel racemonster. Op het rechte stuk met iemand achterop, 80 op de teller, niet slecht al zeg ik het zelf.
Mijn eerste avond flink op stap geweest met de boys. Joep, Thijs en Joeri zijn er ook weer net als vorig jaar. We kregen deze avond allemaal vrij, omdat we officeel de volgende dag pas voor het eerst open zouden gaan. Een volgende vrije dag laat daarom nog wel even op zich wachten. Dit hebben we geweten. Aangevuld met Danny een jongen van de 2 gezusters (Nederlandse kroegje aan het begin van de barstreet) en de DJ worden we nu al de Daltons genoemd...
Gister eerste dag open. Het seizoen is nog niet begonnen, hierdoor zijn er nog weinig Nederlanders, maar dit komt vanzelf wordt gezegd. Het is dus nog wat rustig, dit geeft ons de gelegenheid tot wat extra drankjes en na het werk nog even op stap.
Ik ga nog even powernap doen voor het eten en dan vanavond weer los op straat. Ik verneem graag wat de zomer in Noord-Holland jullie allemaal brengt. Hou me dus op de hoogte.
Tot zover het laatste nieuws uit het geweldige Rhodos.
Kuss.
Dave / Kauf
01 Juli 2009 - 08:20
Annika:
wat leuk allemaal voor je broertje!
hier gaat het allemaal goed ik heb lekker vakantie:D
Nou we skype snel!
Kus Annika