Nieuwe ronde, Nieuwe kansen.
Door: KauF
Blijf op de hoogte en volg Dave
29 Juni 2010 | Nederland, Amsterdam
Na afwijzigheid van bijna een jaar wordt het tijd voor een nieuw avontuur. Deze zomer ga ik zoals de meeste inmiddels wel weten werken als reisleider voor GoGo. Na een intensief, maar leerzame trainingsweek in mei begint morgen het echte werk. In de trainingsweek is eigenlijk alles behandeld wat in de reisbranch kan gebeuren. Van terroristische aanslag, overboekingen en klachten tot dansjes opvoeren op de bar. oftewel ik ben er klaar voor.
Ik vlieg vanacht om half 6 naar Turkije, eindbestemming Marmaris. Dit jaar dus geen propper praatjes en biertjes tappen in Griekenland. Vanaf morgen ben ik dus veelal op de bar te vinden in plaats van voor de bar. Bij deze is natuurlijk ook iedereen uitgenodigd om een biertje te komen halen in het warme maar erg gezellige Turkije.
Natuurlijk ga ik wat tijd vrij maken om hier af en toe wat mooie verhalen te vertellen. Mijn NL nummer is per direct uit de lucht. Hiervoor in de plaats komt een Turks nummer, deze zal bij een volgend bericht volgen.
Eind augustus hoop ik weer in NL de Niedorpse kermis te vieren. Vanaf dat moment ben ik nog twee weken in Nederland. Hieropvolgend vlieg ik 15 september naar Sydney voor het volgende avontuur. Hierover later vast meer. Ik ga nu gauw verder met het inpakken van de welbekende 'Amsteltas'. Deze ware reisriend heeft inmiddels menig tripje meegemaakt.
Tot zover Dave vanuit Nieuwe Niedorp.
"Life is too short to wake up with regrets. So love the people who treat you right. Forget about the ones who don't. Believe everything happens or a reason. If you get a second chance, grab it with both hands. If it changes you life, let it. Nobody said life would be easy, they just promised it would be worth it."